Ik ben
Margo Sogelée

geboren in 1969 en opgegroeid als oudste in een groot gezin dat werkzaam is in de agrarische sector.

De vrijheid en verbinding met de natuur spreekt mij zeer aan. Ik heb een ruime ervaring als bedrijfsadviseur sinds 1991.  Oplossingsgericht werken rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden staat bij mij centraal. Hierbij is alles bespreekbaar en respecteer ik ieders eigenheid. Verder is alles op vertrouwen gericht.

Om de persoonlijke aandacht in mijn advisering verder te ontwikkelen heb ik een professionele coachopleiding gevolgd en kan ik je doelgericht coachen.

Stress begeleiding,
voor jong & oud
voor bedrijven
voor particulieren

Margo Sogelée

Gediplomeerde coach

Mijn privé situatie was niet in balans

Ik kreeg een burn-out, maar uiteindelijk koos ik voor mezelf!

Als echtgenoot en moeder van een zoon ervaren dat als de privé-situatie niet in balans dit doorwerkt in alles wat je onderneemt en je gezondheid. Ik heb (veel te) lang innerlijke onrust ervaren en hier niet naar geluisterd. Het gevolg hiervan is een Burn-Out.

De omgeving en je verstand maken dat je jezelf niet vooropzet en altijd maar doorgaat.  Op een moment ga je kiezen voor jezelf en word je de persoon die je altijd hebt willen zijn. Dit is voor mij een lange en moeilijke weg geweest. Een goed gesprek met iemand die hetzelfde heeft doorlopen maakt dat je je gehoord en gesteund voelt, nieuwe energie krijgt, om te doen wat nodig is om minder stress en meer balans te ervaren.  Als je uitgaat van je eigen kracht komt je verder dan je denkt, maar als je niet open staat voor verandering blijf je in een vicieuze cirkel doorgaan.

Wil je verandering en innerlijke rust? Neem dan contact op!

Bel me 06 – 51 84 95 02