Ont-stressen

Ont-stressen in de natuur middels, wandelingen

Als we een traject ingaan van stress begeleiding dan gaan we zaken die innerlijke onrust/stress veroorzaken bespreekbaar maken.  In alle rust en vrijheid naar jezelf en je eigen situatie kijken.  We gaan op zoek naar je belemmerende overtuigingen en je kwaliteiten. Mijn rol is respectvol doorvragen, spiegelen en confronteren om verder te verdiepen en duidelijk te krijgen waar het bij jou om draait. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring, intuïtie en coaching methoden. Het belangrijkste hierbij is vertrouwen.

Ervaar je stress? Dan is het tijd om in beweging te komen!

Bij wandelen in de natuur kom je in beweging. Je voelt en ervaart de rust, waardoor het makkelijker wordt om over moeilijke zaken te praten. Mijn ervaring is dat je tijdens het wandelen sneller bij de kern komt.

Wandelcoaching in het het Limburgse heuvelland

Ik woon aan de andere kant van het Vijlener bos (‘Gènzie’ zeggen ze bij ons) te Vijlen. Een prachtige natuurlijke omgeving met veel wandelroutes in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Kom fysiek & mentaal tot rust in een natuurlijke omgeving

De ideale plek om weer een betere balans te vinden, de verbinding met jezelf te verbeteren, jezelf te ontwikkelen en minder stress te ervaren.

Een professionele begeleiding op een andere plek of op kantoor kan ook!

Als je een ander plek fijner vindt of wanneer je om gezondheidsredenen niet kan wandelen, dan is dit natuurlijk bespreekbaar.

Wil je verandering en innerlijke rust? Neem dan contact op!

Bel me o43 – 311 69 37